Walter van Rijn (2019) Labyrinth_WallDesign_2

Labyrinth

Works
Top image: Walter van Rijn (2019) Labyrinth Wall Design 2, 
collage on aluminium, 80 x 60 x 2 cm, font Being Human.
Digital print, vinyl, aluminium panel with aluminium subframe.

The wall design consists of text and coloured lines creating an intricate pattern. The text is based on data from the events that took place in the space where the work is installed. It was first installed at John Hansard Gallery (exhibition Time After Time), covering a 4.5 x 7 meter tall wall.

To visualise my next project (Labyrinth), I created a series of collages with the printed wall design, showing labyrinth like spaces in perspective. All the surfaces are covered with the data from events that took place at that location. This series of 4 collages are installation proposals and I am looking for galleries or collectors who might be interested in the installation.

In the mean time, the collages and prints of the Wall Designs are available to generate funds for the actualisation of this idea.

Each collage is a unique work, mounted on an aluminium panel with a welded aluminium subframe. 80 x 60 cm (31.5 x 23.5 in) It creates a work that floats in front of the wall, ready to hang.

Prints from this series of work will be available as limited editions of 50. One print is available as an unique print (edition 1 of 1).

Available from: saatchiart

 

Images of the collage on aluminium.